de genezende kracht van vergeving (2cd)

Van Dichterbijdanooit

de-genezende-kracht-van-ver

de genezende kracht van vergeving (2cd)

auteur: Hans Stolp

Prijs: € 16,-

Tijdens deze lezing met het thema “de genezende kracht van Vergeving” vertelt Hans Stolp ook over voorbeelden in het dagelijkse leven, zo wordt duidelijke dat iemand Vergeven geen theorie is, bijvoorbeeld Nelson Mandela en de commissie voor Waarheid en verzoening die hij oprichtte i.p.v. een oorlogstribunaal op te richten.
Simon Wiesenthal schrijft na de oorlog het boek “de Zonnebloem” waarin hij zijn indrukwekkende ervaring met een stervende Duitse soldaat beschrijft.
Bill Cody, een Poolse jood, die de gehele oorlog in een Duits concentratiekamp heeft gezeten en dit overleefde omdat hij de Duitsers, die zijn vrouw en kinderen vermoord hadden, kon vergeven.
Deze kracht van vergeving hielp hem deze periode krachtig te doorstaan zodat hij zijn medegevangen tot steun kon zijn.
Tijdens deze lezing wordt het ook duidelijk dat een ander en jezelf vergeven in feite een inwijdingsweg is die een heel leven kan duren.
De vragen die de mensen na de pauze stellen en hun eigen ervaring m.b.t. het thema Vergeving die ze met Hans Stolp en het publiek delen zijn ook zo boeiend en ontroerend dat we van deze lezing een dubbel cd gemaakt hebben.

 Tags:

Vergelijkbare artikelen

2 reacties

  1. Antwoorden

    Ik wil graag 2 cd,s van hans stolp bestellen, n.l.
    De weg naar liefde,
    De genezende kracht van vergeving.
    Met vriendelijke groet.

Laat een reactie achter