De Reis van de gestorvenen

Van Dichterbijdanooit

de-weg-van-de-gestorvenen

De Reis van de gestorvenen

auteur: Hans Stolp

Prijs: €16,-

De reis van de gestorvenen door de geestelijke wereld

Deze themadag is bedoeld om inzicht te krijgen in het leven na de dood. Dit onderwerp heeft zoveel interesse gewekt dat deze dag meerdere keren herhaald werd binnen een periode van 6 maanden. Daaruit blijkt hoe belangrijk dit thema nu is. Het is zeer omvattend en tijdens één themadag kun je alle informatie die over je heen komt niet echt allemaal tot je nemen of laten doordringen.
Daarom brengen we van dez
e indrukwekkende themadag een cd uit. Ik kan u uit eigen ervaring vertellen dat het wel vijf keer beluisteren van dit thema iedere keer weer andere gedachten, gevoelens en emoties teweeg brengen.

Hieronder beknopt de inhoud van de themadag.

Voor de meeste mensen is het langzamerhand een vanzelfsprekend inzicht geworden dat we na onze dood beginnen aan een reis door de geestelijke wereld. De eerste drie dagen brengt de gestorvene door in de etherische wereld. Daarna reist zij of hij door naar de astrale wereld. Daar brengt de gestorvene over het algemeen een lange tijd door. Het is een tijd van zuivering en loutering, en tegelijk een reis langs de verschillende planeten. Bij elk van die planeten ervaart de gestorvene heel bijzondere dingen. Het zijn ervaringen die haar of hem voorbereiden op het komende leven in de lichtwereld, ook wel het Devachan genoemd.
Op deze themadag staan we vooral stil bij de reis langs de verschillende planeten en bij wat ieder mens daar na zijn dood zal beleven. Wie eenmaal weet welke bijzondere ervaringen wij daar zullen opdoen, zal het straks ook lichter hebben, net zoals iemand die emigreert,het makkelijker heeft in het nieuwe thuisland, als hij of zij de taal spreekt, de mentaliteit van de bewoners van dat land kent en al een beetje vertrouwd is met de verschillende landschappen en het klimaat van dat land.

 Tags:

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter