23-02-2018 : Educatie “Zelf exploratie en metafysisch bewustzijn” Door Martijn van Staveren

Van Dichterbijdanooit

23 februari 2018 te Houthem Van 10.00 uur tot 17.00 uur
( voor adres en route 
www.deholleeik.nl ).  

Deze ééndaagse educatie volgt op de eerste 3 modules. Het doel van deze dag is inzicht en verdieping in jouw autorisatievermogen, het toepassen van jouw creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. “Zelf exploratie in metafysisch bewustzijn”
Het doel van deze dag is verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. Tevens is het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

De doelstelling is je eigen vermogen te vergroten, jouw Kracht van Creatie te hervinden en zorgen dat dit op een werkbare wijze te integreren is in je dagelijkse leven. In de huidige tijdspanne waarin wij leven, zijn wij meer dan ooit eraan toe los te komen van de controlelagen en zijn wij op weg naar innerlijke bevrijding. Deze reis op planeet Aarde staat primair in het teken om jouw onderscheidingsvermogen toe te passen en op geheel eigen wijze de werkelijkheid van jouw bestaan een betekenis en inhoud te geven.

De educatieve modules worden gegeven door Martijn van Staveren.
Kosten: € 89,-  ( korting in overleg )

Opgeven kan bij:
Joke Vrouenraets
vrouenraets@planet.nl

 Categorie: Nieuws

Vergelijkbare artikelen