Woensdag 22 nov 2017: Lezing over “Boek van het zelf” door Willem Glaudemans

Van Dichterbijdanooit

 Lezing:  Boek van het Zelf

 
                               

 

 

 

  een studie in ontwaken

‘Boek van het zelf’ van Willem Glaudemans laat op een praktische manier zien hoe je ontdekt wat je niet bent; je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel, je persoon of je ego. Als je je vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog wat je wel bent: je Zelf. Het Zelf is wat blijvend is aan jou, wat jou verbindt met het Grote Geheel. In het zesde deel van zijn Biblos-serie pakt Willem Glaudemans op zijn eigen begrijpelijke manier en in een heldere schrijfstijl het voor vele mensen ingewikkelde begrip non-dualiteit aan. 

 

 

 

Willem Glaudemans (1954) was werkzaam als vertaler o.a. van De Nag Hammadi-geschriften en Een cursus in wonderen. Hij geeft regelmatig lezingen, cursussen, workshops en trainingen over vergeving, de Cursus, levens missie en levensschouw, en de overgangstijd waarinwij leven. Van zijn hand verschenen: Het nachtblauwe boek (sprookjes), kortstondig bestendig en Van Zelf sprekend heden, Veelkleurig wit (gedichten). Ook van zijn hand zijn Het wonder van vergeving (een werkboek), en Ingangen tot Een cursus in wonderen. 
Hij is de auteur van de bij Ankh Hermes uitgegeven Biblos-serie, die op dit moment bestaat uit het Boek van het Eeuwig leven, het Boek van Vergeving, het Boek van de Levensmissie, het Boek van de Universele Wetten en het recent verschenen Boek van het Licht en de Liefde.
Hij is de bedenker van Het Talentenspel, en Jong Talent, wat (jonge) mensen helpt om hun levensmissie te ontdekken (zie voor alle activiteiten zijn web-site   www.willemglaudemans.nl).

 

 

 

  • Datum:                        Woensdag 22 november  2017

  •   Locatie:                     De Borenburg

  • Adres:                       Furenthela 16 te Voerendaal

  • Aanvang lezing:                                 20.00 uur ( zaal open 19.00 uur )

  •  Entree          :                               € 13,50 (incl. een consumptie )

    Indien u belangstelling heeft voor deze lezing, wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden.

    Inlichtingen

 

Joke Vrouenraets– van Eldik           of                  Rob Heijnderickx

Tel.: 043-35 20 310                                                Tel.: 043-325 9503
e-mail: vrouenraets@planet.nl          of                    www.dichterbijdanooit.com

 Categorie: Nieuws