LEZING 27 OKTOBER “HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES” DOOR AAFKE DOUMA & ROB HEILIGERS

Van Dichterbijdanooit

LEZING “HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES” DOOR AAFKE DOUMA & ROB HEILIGERS

Date:  27 oktober 2017

Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië.
Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen verhalen over de inspirerende reis die ze in 2016 maakten naar de Bosnische ‘Vallei van de Piramides’, nabij Sarajevo. Ja, op de Balkan staan piramides! Een is zelfs 220 m hoog, hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben daar nooit farao’s gewoond. Dus hoe kan dit en hoe zit dat?

Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto’s en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar.  Zien, horen, voelen, weten…
Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee? Mysterie en gezond verstand hand in hand!
Ontdekker (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides. De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.

Aafke (helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend) kreeg er als ‘Akashic Records reader’ glasheldere informatie door over de ‘multidimensionale ontstaansgeschiedenis’ van het gebied. In de dagen erna bezochten zij ook nog andere locaties met een bijzondere energetische werking. Een en ander werd door Rob uitgebreid beschreven in het blad VRUCHTBARE AARDE (dec.16), en staat ook in andere media zoals SPIEGELBEELD (mei17) en Bewustzijn Online (jan.17).
Vanuit hun NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei worden velen geholpen bij allerlei klachten, organiseren ze bijeenkomsten en workshops. Ook begeleiden ze groepen in Bosnië. www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl

 

Dit jaar gaan Aafke en Rob drie keer naar de piramides en zal hun lezing veel nieuwe elementen bevatten.

 

www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl

 

Wanneer: Vrijdag 27 oktober 2017 – 20:00 (welkom vanaf 19:00)
Waar: De Borenburg te Voerendaal
Kosten: €15,-

 

Georganiseerd door: Stichting Dichterbij dan ooit.

Aanmelden bij Joke Vrouenraets  e-mail: vrouenraets@planet.nl

Telefoon: Joke Vrouenraets:     043-3520310

Rob Heynderickx:         043-3259503

 Categorie: Agenda Nieuws