Lezing 29-03-17 : GRAANCIRKELS – UFO’S & ET’S door Janet Ossenbaard

Van Dichterbijdanooit

GRAANCIRKELS – UFO’S & ET’S

Met veel plezier ga ik terug naar het prachtige Zuid-Limburg en geef mijn nieuwe presentatie!

Graancirkels verschijnen al duizenden jaren over de hele wereld.

Al in de oudste overleveringen wordt er over gesproken; onze voorouders noemden ze de taal van de Goden. In deze gloednieuwe presentatie neem ik als bijzondere insteek de relatie met buitenaardse beschavingen.

Zit er waarheid in de vele overleveringen dat de mens het resultaat is van buitenaardse interventie? Zijn er bewijzen voor de bewering dat ET’s al duizenden jaren de aarde bezoeken, met de mens communiceren, met ons samenleven en zelfs ingegrepen hebben in onze ontwikkeling ?

Ga mee op avontuur, langs velden, grotten, piramides en wormholes. Verken de talloze graanformaties die een duidelijke buitenaardse boodschap bevatten, ervaar hoe het is om voorbij tijd en ruimte te reizen, onderzoek de vreemde lichtverschijnselen in en rondom graancirkels, maak kennis met het fenomeen Robbert van den Broeke en reis mee naar lang vervlogen tijden toen de aarde bezocht werd door geavanceerde buitenaardse intelligenties met een wel heel bijzondere missie…

Onderbouwd met feiten en veel beeldmateriaal kunt u een avond lang genieten van de prachtige overleveringen en de huidige stand van zaken rondom dit wonderlijke fenomeen: hoe ziet de wereld er uit anno 2017 en wat hebben de cirkelmakers voor ons in petto? Een enerverend verhaal over liefde, innerlijke groei en de transformatie van het menselijk bewustzijn…

Datum: Woensdag 29 maart 2017

Locatie: De Borenburg

Adres: Furenthela 16 te Voerendaal

Aanvang lezing: 20.00 uur ( zaal open 19.00 uur )

Entree: € 13,50 ( incl. een consumptie )

Indien u belangstelling heeft voor deze lezing, wordt u vriendelijk verzocht zich aan te

melden.

 

 Categorie: Nieuws