Lezing met Bert Janssen op 11 januari 2017 te Voerendaal

 

 

Remote viewing en tracking

 

Remote viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. Bijvoorbeeld omdat ze ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter remote viewing is dat ondanks dat je een voorwerp of situatie niet kunt zien, de informatie erover wel degelijk beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfogenetische veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akashic records. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie. Je bewuste kan er echter niet zomaar bij.

 

Waarom en hoe werkt remote viewing?

Kun je het leren?

Wat heb je er in het dagelijkse leven aan?

Is remote viewing beperkt tot het hier en nu?

Wat is het verschil tussen remote viewing en shamanic seeing?

 

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal vertelt door Bert Janssen, waarin hij antwoord zal geven op al deze vragen en nog veel meer. Een verhaal gelardeerd met eigen ervaringen en doorspekt met vele fascinerende voorbeelden.

 

Wie is Bert Janssen. Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger en inspirerend spreker-entertainer. Na een studie wiskunde is Bert Janssen tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep. Een ingrijpende gebeurtenis doet Bert Janssen een andere weg inslaan. Hij gaat boeken schrijven en maakt een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben. Bert Janssen reist de wereld over, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper intuïtie. De structuren van zijn vroegere trainingen en opleidingen, de spirituele onderlaag van zijn boeken en films, de vele sjamanistische ervaringen en de out-of-the-box aspecten van remote viewing en hyper intuïtie (VastVisions.nl), vormen uiteindelijk samen het fundament van wat Bert Janssen nu is: Eén van de meest hoog energetisch, geest prikkelende performers, verhalenvertellers, en inspirerend trainers-entertainers van deze tijd. In wervelende en sprankelende performances – gevuld met drama en dreunend dynamiet – maakt hij zijn publiek deelgenoot van verbazingwekkende zaken en messcherpe, to-the-point analyses. Voeg daarbij een niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor en het zal duidelijk zijn waarom zijn optredens lang nagalmen. Bert Janssen is regelmatig op de radio te horen. Zoals Coast to Coast met gastheer George Noorey, Unknown Country met gastheer Whitley Strieber, VoiceAmerica met gastheer Randall Libero, Virato Live!, Alan Steinfeld, Argusoog Radio, Healing Sound Radio, Co-Creator Radio Network, en vele meer.  Daarnaast heeft Bert zij opwachting in verscheidene Tv-programma’s gemaakt, en trad hij op in vele documentaires.

Verdere informatie: www.bertjanssen.nl

 

 

 

Datum:                                                          Woensdag 11 januari 2017

 

Locatie:                                          De Borenburg

Adres:                                             Furenthela    16 te Voerendaal

Aanvang lezing:                                          20.00 uur ( zaal open 19.00 uur )

 

Entree:                                                          € 13,50 ( incl. een consumptie )

 

Indien u belangstelling heeft voor deze lezing, wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden.                                   Inlichtingen

 

Joke Vrouenraets- van Eldik                                    of   Rob Heijnderickx

Tel.: 043-35 20 310                                                          Tel.: 043-325 95 03

e-mail: vrouenraets@planet.nl            of op   www.dichterbijdanooit.com

 Categorie: Uncategorized