Lezing 21 september: Mensbeleving in de natuur door Martijn van Staveren

Van Dichterbijdanooit

Mensbeleving “in de natuur in Houthem-St. Gerlach” op vrijdag 21 september 2018

Deze middag wordt georganiseerd door Joke Vrouenraets van Stichting Dichterbij dan Ooit. Op deze speciale middag gaan we door een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens “aan te raken”, een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door – in de natuur – samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. De prachtige plek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Je kunt je aanmelden voor de fijne en gezamenlijke middag via deze link

 

Datum: vrijdag 21 september 2018 in Houthem-St. Gerlach

Verzamellocatie: De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4 in Houthem-St. Gerlach

Aanvang: we starten om 13.00 uur en eindigen rond 16.30

Parkeren: er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bereikbaarheid: Met de auto vanaf de snelweg, trein en bus in de directe omgeving. (plattegrond)

De vergoeding: 25 euro per persoon In geval van een minder “goede” weersituatie, is er een ruimte in de directe omgeving beschikbaar

 Categorie: Nieuws