Persbericht Hans Stolp

PERSBERICHT

 

 

Zicht krijgen op onze persoonlijke levensopdracht                           

 

Het derde deel van de ‘Denken met je hart’-serie

 

Iedere tijd laat zich inspireren door andere energieën. De energieën die ons nu inspireren, leiden ons naar onze levensopdracht van deze tijd, zoals het leren bewaken van onze grenzen in een wereld waarin iedereen met elkaar verbonden is via smartphones en social media. We leven in een bijzondere tijd, al moeten vele mensen zich daar nog bewust van worden en leren inzien welke speciale levensopdracht ons is toevertrouwd.

 

Ontdek je persoonlijke levensopdracht

Hans Stolp gaat uitgebreid in op vragen die ons helpen meer zicht te krijgen op onze opdracht in deze tijd en die ons tot meer bewustwording kunnen drijven. Welke specifieke lessen komen bijvoorbeeld in deze tijd op ons af? Valt er een groter plan te ontdekken? Waarom zijn we uitgerekend in deze tijd geïncarneerd? Door met behulp van dit boek een nieuw, geestelijk denken en leven te ontwikkelen, zul je op den duur in staat zijn de geheimen van deze tijd te ontrafelen en je persoonlijke levensopdracht te ontdekken.

 

Succesvolle serie

Dit boek maakt deel uit van de succesvolle ‘Denken met je hart’-serie, waarin Hans Stolp zijn eigen visie geeft op actuele, maatschappelijke thema’s. Eerder verschenen al De verborgen zin van dementie en Orgaandonatie: waarom wel, waarom niet?.

 

Over de auteur

Hans Stolp is naast auteur ook pastor en veelgevraagd spreker. Hij studeerde theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en maakte een studie van het esoterische christendom, waarover hij nog steeds lezingen en cursussen geeft. Hij schreef meer dan 60 boeken, waaronder kinderboeken, dichtbundels en esoterische boeken.

 

 

Onze persoonlijke levensopdracht in deze tijd
€ 12,50 |Hardcover, 125 pagina’s | ISBN 9789020213027 |oktober 2016

 

 Categorie: Nieuws

Laat een reactie achter