6 NOV 2016 SYMPOSIUM : Geld, macht, onmacht EN oplossingen : Ad Broere en Martijn van Staveren

Van Dichterbijdanooit

Dwarsverbanden, oorzaken, gevolgen en hoe nu verder worden tijdens deze bijzondere dag besproken. .

 

Een uitweg uit de onderdrukkende macht van het financiële systeem

Het financiële stelsel met zijn banken, beurzen en belastingen werkt ongelijkheid in de hand. Het knoopt aan bij de slechtste eigenschappen van de mens, zoals hebzucht en het stmartijn-van-staveren2

Als je er goed over nadenkt, dan is het verbijsterend hoe zo’n voor het grootste deel van de mensheid slecht en destructief systeem het zo lang heeft kunnen volhouden.

In deze tijd gaan steeds meer mensen inzien dat
het afgelopen moet zijn met de dominantie van het geld, als we een menswaardige samenleving tot ontwikkeling willen doen komen.

Martijn van Staveren en Ad Broere lichten op deze themadag toe hoe het volgens hen mogelijk is geweest dat dit financiële systeem tot ontwikkeling heeft kunnen komen.

Zij gaan in op de invloed van buitenaardse intelligenties die door de mensheid lang als Goden zijn gezien.

Een invloed die niet op het welzijn van de mensheid, maar op onderwerping is gericht.ad-broere

Geld is daarbij een onderdrukkingsmiddel bij uitstek. De waarheid over het systeem is onthutsend en anders dan wat de media ons voorhouden.

U wordt ingelicht over die onthutsende waarheid, omdat alleen inzicht ertoe kan leiden dat wij van onderen op, met elkaar gaan bouwen aan een eco
nomie waarin de mens en mens waardigheid centraal staan. De combinatie van Ad en Martijn staat er garant voor dat zij een uitweg kunnen aanwijzen uit de huidige staat waarin wij ons materieel en met ons bewustzijn bevinden.

Zij zullen duidelijkheid geven over de samenhang tussen bewustzijn en materie en dat als we echt verandering willen allereerst het bewustzijn zal moeten veranderen.

Ze informeren ons over hoe dat zou kunnen en hoe we het in de materie concreet kunnen maken.

Willen wij werkelijk deze planeet in een radicaal Nieuwe Koers brengen, voor onszelf en alle toekomstige generaties, dan is het onontkoombaar dat wij onszelf onder de loep nemen.

Hoe het komt dat de Mensheid in deze zeer ernstige wereldwijde verstrikking kon belanden, met alle grote gevolgen van dien én hoe we hier als collectieve beschaving uit kunnen komen.

Samen onze werkelijke kracht van creatie en liefde te kunnen bundelen als samenleving, dat is voor Martijn en Ad het inspiratieveld en daar gaat deze themadag over.

Ad Broere is oud-bankier en econoom en geeft op een indrukwekkende wijze weer hoe “het geld systeem” in elkaar zit en brengt dit op een onthullende wijze over aan het publiek.

Martijn van Staveren weet uit bewuste ervaring dat de parasitaire archonten en de onderdrukkende krachten die uit hen zijn voortgekomen, werkelijkheid zijn.

Hij gaat daarover vertellen, waardoor de bezoekers gaan begrijpen dat geld, macht en onderdrukking bewust in de wereld zijn gebracht.

Centraal hierin staat de Innerlijke kracht van het gracieuze Menselijke ras.

 

Klik op onderstaande links om meer  te lezen over deze sprekers:

http://www.buitenaardscontact.nl/

http://adbroere.nl/wie-is-ad

http://adbroere.nl/ad-broere

https://www.youtube.com/watch?v=CMVkZyxcTEY

Datum:        Zondag 6 november 2016

Locatie:       De Borenburgborenburgoutside

Adres:       Furenthela  Voerendaal

Aanvang:     10.30 uur tot 16.30 uur.( zaal open 09.30 uur )

Entree:          € 49,-

Inlichtingen

Joke Vrouenraets- van Eldik        of       Rob Heynderickx

Tel.: 043-35 20 310                                      Tel.: 043-325 95 03

e-mail: vrouenraets@planet.nl   of  op  www.dichterbijdanooit.com

 Categorie: Uncategorized

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter