Lezing zondag 28 april De biblotheek van Gizeh

Van Dichterbijdanooit
DoorWillem Witteveen  


De Grote Piramide van Gizeh in Egypte is één van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men de ware betekenis ervan te achterhalen. Zowel de bouwmethode als de functie zullen altijd een bron van inspiratie blijven voor de vele – al dan niet – professionele onderzoekers, zowel in Egypte als daarbuiten. Voor Willem Witteveen staat echter vast dat de Grote Piramide geen grafcomplex van farao Khufu is, maar een naslagwerk of bibliotheek bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden Frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde. Het verhaal volgt de vier aardse elementen Aarde, Water, Lucht en Vuur die een belangrijk deel van onze schepping vormen en die in de Grote Piramide van Gizeh samenkomen. Water en trilling, essentiële onderdelen van de aardse elementen, vormen daarin de sleutel behorende bij deze bijzondere erfenis. Een proces waarbij het ‘goddelijke’ wordt vertegenwoordigd door het vijfde, alles omvattende, element Aether als drager van alle informatie, zowel op Aarde als daarbuiten. Deze lezing met bovenstaande titel is het verhaal over het boek van Willem Witteveen met de titel: ‘De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping’. Een boek over een nieuwe visie gebaseerd op eigen onderzoek, het koppelen van bestaande (oude) kennis, logica en intuïtie. Een pelgrimstocht met als voornaamste doel het ontwikkelen van een eigen visie zonder te worden beïnvloed door onze moderne wetenschappelijke kennis die soms helemaal niet zo modern blijkt te zijn. Een visie die in de eerste plaats moet zijn gebaseerd op een duurzame Aarde. Precies zoals de ‘ouden’ ons dat proberen te vertellen. Stel jezelf hiervoor open, maar ook voor de magie van het Oude Egypte en ga mee op reis.

Wil je meer weten over Willem Witteveen?  Dit is zijn website: http://www.willemwitteveen.com

Datum:                                                          zondag 28 april

Locatie:                                                         De Borenburg                                

                                                                       Furenthela 16 te Voerendaal       

Kosten:                                                         € 15,-                                              

Aanvang lezing:                                         13.30 uur ( zaal open 12.30 uur )

Indien u belangstelling heeft voor deze lezing, wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden.

Joke Vrouenraets- van Eldik              of                         Rob Heijndericks

Tel.: 043-35 20 310                                                              Tel.: 043-325 95 03

e-mail: vrouenraets@planet.nl                                www.dichterbijdanooit.com

 Categorie: Nieuws