Laatste referendum: Orgaandonatie. Teken mee!!

Van Dichterbijdanooit

Laatste referendum: Orgaandonatie. Teken mee!!

nice photo

De menselijke maat is zoek bij de a.s. wet op de orgaandonatie. Mensen zijn -zo is keer op keer bewezen- NIET DOOD, wanneer organen uit hun lichamen zijn verwijderd. Een mens behoort het RECHT op zijn organen NIET te hoeven claimen. Die zijn onvervreemdbaar van dát mens. Wat een bizarre handel-en-wandel van onze ‘wetgevers’ in Tweede en Eerste Kamer. Doe er wat aan en doe mee. Wees PRO-ACTIEF en stem. Er zijn al meer dan 30.000 handtekeningen opgehaald in de aanloop naar de aanvraag van een referendum omtrent de wet op de orgaandonatie. Nu moeten we het referendum zélf nog ‘verdienen’ : er moeten binnen zes weken 300.000 handtekeningen worden opgehaald. Let op: er moet opnieuw worden getekend, dus ook diegenen die al getekend hadden voor de aanloop. Stem mee!! …

https://hartvoordemocratie.nl

 Categorie: Nieuws Uncategorized