Het Geheim van de twee Jezuskinderen (3cd+fotoboek)

Van Dichterbijdanooit

2jezuskidsHet Geheim van de twee Jezuskinderen (3cd+fotoboek)

auteur: Hans Stolp

Prijs: € 20,-

Het Geheim van de twee Jezuskinderen

Een oud geheim komt aan het licht: tweeduizend jaar geleden waren er twéé kinderen die beide Jezus heetten. Over het ene kind vertelt het Evangelie van Mattheus, over het andere het Evangelie van Lucas.

Het ene kind stierf toen het twaalf jaar oud was en inspireerde het andere, ja, leefde in dat andere kind voort. De Essenen kenden dit geheim, evenals middeleeuwse schilders als Rafaël en Michelangelo. Ook Leonardo da Vinci vertelt – voor wie ogen heeft om te zien – over de twee Jezuskinderen.

En honderd jaardsc06341 geleden was het Rudolf Steiner die dit geheim weer in de openbaarheid bracht. In dit boek wordt dit oude, esoterische geheim toegelicht. Het is een geheim dat diep ontroert en een nieuw zicht geeft op de gestalte van Jezus.

Tweeduizend jaar geleden waren er niet één, maar twee heel bijzondere kinderen.

HANS STOLP is pastor, auteur en veel gevraagd spreker. Van Hans Stolp zijn bij Ankh-Hermes vele boeken verschenen, waaronder als meest recente titels De levensopdracht van nieuwetijdskinderen, Aan synagoge, kerk en moskee voorbij, en Jezus mijn broeder.

 Tags:

Vergelijkbare artikelen

Laat een reactie achter