Geannuleerd: Kerstconcert “Nieuwe Kerst” door To Be“Kerst door de ogen van het Kind”

Van Dichterbijdanooit

Op vrijdagavond 15 december kunt u in de Grote zaal van Cultureel Centrum De Borenburg te Voerendaal genieten van een intieme eigentijdse muzikale Kerstbeleving.
Een innerlijke ervaring, waarbij livemuziek, zang, poëzie, en inspiraties worden ingezet om het hart aan te raken. Het geheel is in handen van zangers/songwriters Carla en Paul van de Nederlandse Muziekformatie “To-Be”, onder de bezielende leiding van pianist Jan Willem Hoekstra.
Aanvang: 19.30 uur.
 
To-Be brengt hartzaken en zielenroerselen tot leven in muziek, poëzie en persoonlijke ervaringsverhalen. Zeven jaar lang brachten zij hun maandelijkse concertprogramma “Het Uur van Het Hart” in ons land voor het voetlicht en dit jaar en volgend seizoen toeren ze rond met hun Goedgesprek-concert “Zijn Wie Je Bent”. To Be bracht diverse Nederlandstalige en Engelstalige albums uit met eigen composities. Carla tekent bovendien voor een tweetal dichtbundels.

Singers/ songwriters Paul en Carla van de muziekformatie To Be

To-Be
De muziekformatie To-Be bestaat uit pianist/zanger/songwriter Paul Rosenboom, Zangeres/dichteres/songwriter Carla van der Veldt en pianist/toetsenist/componist Jan Willem Hoekstra. To-Be breidt zich projectmatig uit met diverse andere instrumentalisten, afgestemd op de grootte van de locatie en de aard van het programma.

Pianist Jan Willem Hoekstra


 


Paul: “Wij staan voor een mens- en dierwaardige samenleving waarin de liefde regeert en respect, gelijkwaardigheid, gelijke kansen, eerlijkheid, eigen verantwoordelijkheid en volledige vrijheid van meningsuiting de normale waarden zijn.”
 

Al een aantal decennia raakt To-Be met hun muziek en stemmen mensen in het hart, om ze van daaruit te verbinden met zichzelf en te helpen ontwaken voor het nieuwe bewustzijn.
 
In het kader van het samen bouwen aan een nieuwe wereld werkte To-Be in het verleden onder meer samen met Masaru Emoto, Marcel Messing, Prinses Irene, De Renaissance groep, Marieke de Vrij, Ronald Bernard, Bob de Wit en Karen Hamakers. Ze brachten hun muziek ook op krachtplekken als de Machu Picchu en Morray in Peru, eiland van de zon en de maan in het Titicacameer in Bolivia, Gaia Square in Hongkong, India, Glastonbury Engeland, Montserrat Spanje, De Montsegur en Rennes le Chateau in het Katharengebied in Frankrijk.
Begin dit jaar brachten zij 1000 vrouwen samen om met elkaar te zingen voor een geweldloze weg naar wereldvrede.

Concert van:To-Be
Datum:  Vrijdag 15 december 2023
Locatie:De Borenburg   Voerendaal
Kosten:  € 20,- ( incl. 1 consumptie )   
Aanvang Concert:  19.30 uur ( zaal open 18.30 uur )
Aanmelden:Stuur een mail naar : joke@dichterbijdanooit.com
Betalen:Contant, liefst gepast bij aankomst aan de entree.
Nadere info:www.to-be.nl

Zangers/Songwriters Carla en Paul zijn tevens bekend van de zangers-familie die onder de naam Opera Familia in 2011 doorbrak via het TV-programma Holland’s Got Talent met hun schitterende versie van het Ave Maria van Schubert. 

Sindsdien geven zij onder de naam “La Familia” hun eigen theater concerten en weten Carla en Paul samen met hun dochter sopraan Belinda zowel nationaal als internationaal velen met hun stemmen te raken. (www.lafamilia.nl)

 Categorie: Agenda Nieuws