Interactieve lezing met Angelo Meijers op vrijdag 8 oktober 2021

Lezing : hoe blijven we in onze kracht staan tijdens deze moeilijke tijd waar velen nu doorheen gaan
       Angelo Meijers    
In deze lezing gaat Angelo dieper in op de vraag “hoe blijven we in onze kracht staat tijdens deze moeilijke tijd waar velen nu doorheen gaan.” In de afgelopen anderhalf jaar heeft Angelo een groot publiek opgebouwd in Nederland, ondanks het feit dat hij in Canada woont, vanwege zijn dagelijkse schrijfsels op sociale media en als initiator van de vele lichtcirkel in alle provincies in Nederland en ook een paar in België. Zijn avonden kenmerken zich door de hoge interactiviteit met elkaar en de dialoog die Angelo aangaat met zijn publiek. 
 
Na afloop is er ook nog tijd om zijn laatste boek “Niets Is Wat Het Lijkt” te laten signeren.


Datum:   Vrijdag 8  oktober 2021
 Locatie: ’t Magisch theatertje : Molenweg 4 6225NC Maastricht
Kosten:  € 15,-  ( incl. een consumptie )  
Aanvang lezing:      19.30 uur ( zaal open 19.00 uur )
Indien u belangstelling heeft voor deze lezing,
wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden
per e-mail.
Joke Vrouenraets-van Eldik   Rob Heijndericks
043-3520310  043-3259503
e-mail: vrouenraets1@outlook.com     www.dichterbijdanooit.com

In het theatertje is er ook gelegenheid om van de “bar” faciliteiten gebruik te maken.
Let op:  toegang tot het theatertje is via een trap.
Parkeren achter het gebouw, bordje dahliatuin en in de buurt.
Ingang theater aan de zijkant van het gebouw.


Angelo Meijers is schrijver en inspirator“It is my mission to help you realize your full potential, and enjoy the journey along the way”
In Canada is de democratie nog verder vervallen dan bij ons en via meerdere mediakanalen brengt hij daar regelmatig verslag van uit. En ook geeft hij inzichten om je mentaal staande te kunnen houden als je het waagt om de overheid niet blind te vertrouwen. Vele personen volgen hem op deze kanalen.
-Niets is wat het lijkt-
Een kleurrijke verhalen- en gedichtenbundel van Angelo Meijers. Steeds opnieuw schijnt de schrijver een ander licht op de ontwikkelingen van de wereldwijde coronapandemie om als een ontdekkingsreiziger oog in oog te komen met de waarheid. Confronterend en inspirerend, openend en dichtend weet Angelo vele harten te verbinden. Even scherpzinnig als fijngevoelig opent Angelo de weg om jezelf te bevrijden van het nieuwe normaal.
Angelo Meijers werd geboren op 3 januari 1967 in Hoensbroek. In 2012 zette hij een punt achter zijn maatschappelijke carrière en verhuisde met zijn gezin naar West Kelowna in de Canadese provincie British Columbia. Angelo bracht eerder drie Engelstalige boeken uit waarin hij het wonder en de schoonheid van het leven viert en initieerde inmiddels vele Lichtcirkels in Nederland en België.

 .

 Categorie: Agenda Nieuws