Lezing met Deborah Campagna wordt voor een tweede keer georganiseer op zaterdag 10 oktober om 14.00 uur.

Van Dichterbijdanooit


Omdat er door de nieuwe maatregelen niet meer dan 30 personen in een zaal mogen hebben we afgelopen woensdag een aantal mensen teleur moeten stellen dat zij toch niet konden deelnemen. Deborah heeft daarom aangeboden de lezing nogmaals te geven. Hieronder de informatie en details:

                 Lezing met Deborah Campagna
               Zaterdag 10 oktober in Voerendaal
De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn
                                      ‘De weg naar vrijheid’
Een lezing over wie we van Oorsprong zijn, de val van het bewustzijn, buitenaards contact en de weg naar innerlijke vrijheid en hoe dit zich allemaal verhoud tot de huidige aardse situatie.

Wie zijn wij?
Waar komen we vandaan?
Waarom zijn wij hier op aarde?
Wat is het doel van ons bestaan?
 
Er is een tijd geweest dat wij in volledige vrijheid, harmonie, vrede, verbinding, kracht en liefde met onszelf en de natuur hebben geleefd. Dat de aarde een paradijs was, een plek waar alles een eigen expressie kende en toch in volledige verbinding en harmonie met elkaar verkeerde. Een tijd en een plek waar we volledig zijn wie we daadwerkelijk zijn en van binnenuit expressie geven aan het leven. Het leven zelf zijn in de breedste zin van het woord.
 
Maar wat is er gebeurd dat we deze verbinding kwijt zijn geraakt. Dat we in een wereld terecht zijn gekomen waarin we in afgescheidenheid verkeren. Afgescheiden van onszelf, de bron en verwijderd van elkaar. Een wereld met prachtige natuur, mooie mensen, schitterende creaties in scherp contrast met oorlog, trauma, vernietiging, macht enz. Hoe kan het dat er zoveel moois en potentieel aanwezig is en daarin tegen ook zoveel pijn, verdriet en tekort?
 
Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?
Van Oorsprong zijn we vrije, scheppende en allesomvattende wezens met een ongekend groots potentieel.
En hoe kunnen we het tij keren?
 
In deze lezing gaat Deborah in heldere taal vanuit haar eigen weten, gevoelsherinneringen, ervaringen en onderzoek in op wie we van Oorsprong zijn, de val van het bewustzijn en de weg naar innerlijke vrijheid. Ook zal ze de overeenkomsten zichtbaar maken tussen de huidige aardse gebeurtenissen en hoe dit zich verhoudt tot het Oorspronkelijke Menselijke bewustzijn. We staan op een cruciaal punt in de menselijke geschiedenis. Welke keuzes gaat de mensheid maken en wat is er nodig om de koers op aarde te wijzigen?

De website van Deborah Campagna is: www.deborahcampagna.nl

 
Datum:                                        Zaterdag 10 oktober 2020Locatie:                               De Borenburg                                      Adres:                                 Furenthela  16 te Voerendaal                                              Aanvang lezing:                        14.00 uur ( zaal open 13.30 uur )
 
Entree:                                       € 20,-  ( incl. een consumptie )
 
Indien u belangstelling heeft voor deze lezing, wordt u vriendelijk verzocht zich aan te melden.                
                                               InlichtingenJoke Vrouenraets- van Eldik          of   Rob Heijnderickx 
Tel.: 043-35 20 310                                  Tel.: 043-325 95 03 e-mail: vrouenraets@planet.nl             of  op   www.dichterbijdanooit.com
 Categorie: Agenda Nieuws