Natuurwezens en Lichtenergie

Van Dichterbijdanooit

Een artikel van Roland en Lieke Schwaiger, www.natuurwezens.orbslr.net

Na een intensieve studie van vele geloofsrichtingen met name Hindoeïsme, Theosofie en Antroposofie kwamen wij uit bij het Esoterisch Christendom. (www.hansstolp.nl)
Uit deze leringen spreekt zoveel liefde dat het ons het gevoel geeft eindelijk thuis gekomen te zijn en het wijst ons de weg naar zelfkennis en zelfinzicht.

Graag willen wij jullie in onze website meenemen op een kleine reis door de ongeziene wereld – de etherische wereld – die achter de zichtbare wereld verborgen ligt. Voor veel mensen is deze wereld niet met hun fysieke ogen te zien, maar wel voelbaar, wat overigens ook heel belangrijk is. Wij hebben gemerkt dat de digitale fotografie ons een stapje dichter bij deze etherische wereld kan brengen. En dat kwam zo…..

In onze tuin in Nederland, waarin wij samen met veel liefde gewerkt hebben, kwamen wij voor het eerst in contact met de lichtdragers, de Orbs.

Onze verhuizing naar Oostenrijk stond al voor de deur. De innerlijk drang om dit plan door te zetten was niet meer tegen te houden. Dus moesten we allebei de zekerheid van baan en inkomen opgeven; leren loslaten om alleen maar te vertrouwen op onze innerlijk antenne. Maar goed, wij waren wel ongerust over de planten en struiken die we in onze Nederlandse tuin moesten achterlaten. Vooral de jeneverbesstruik die we diep in ons hart gesloten hadden. Ook weer een les in het loslaten dus. Maar we kregen het idee om wat foto’s van de tuin te maken, zodat we die als aandenken mee konden nemen naar onze nieuwe bestemming. En toen gebeurde er iets… terwijl Roland de lens van mijn pas gekregen fototoestel instelde kwamen plotseling, als uit het niets, de lichtbollen te voorschijn. Eerst schrokken we en dachten:”dit kan toch niet waar zijn”. Het was een totaal nieuwe ervaring en ook nu nog, is het steeds weer een hele bijzondere en heilzame belevenis, als we deze energiebollen mogen zien en fotograferen.

Lichtkreise im Wacholder Lichtkreise um Erdhummel

(lichtbollen in de jeneverbes)

(bijtje met lichtbolletjes)

Inmiddels wonen we al weer enige jaren in onze geliefde bergen en beleven daar in en met de natuur ware wonderen. Bijvoorbeeld dat er soms prachtige boomgeesten zichtbaar worden even als watergeesten en luchtwezens. Alles wat we altijd al vol eerbied konden voelen is nu opeens zichtbaar in de lens van het fototoestel. Als je zo’n ervaring hebt wil je dat natuurlijk graag met meerdere mensen delen en zo kwam dan ook het plan om een website te maken, waarin we jullie willen uitnodigen met ons mee te kijken naar deze etherische wezens en ook om reacties hierop te horen.

Water heeft ons in Nederland, maar ook in Oostenrijk altijd al magisch aangetrokken. Veel mensen herkennen waarschijnlijk net als wij het gevoel van lichter worden en bevrijding als je langs een stromende beek wandelt of aan de waterkant van een meertje zit of over het strand langs de zee loopt. Er gebeurt dan gewoon iets met je, een soort energie uitwisseling. Negatieve energie/gevoelens kunnen we door het water makkelijker loslaten. Het water schenkt ons a.h.w. haar positiviteit en laat de negativiteit van ons afstromen. Wij ontdekten dat deze schoonmakende energie ook te voelen is bij het kijken naar foto’s van water. Probeer het gewoon maar eens uit en breng een bezoekje aan onze fotogalerie om de waterfoto’s en de lichtbollenfoto‘s in alle rust op je in te laten werken. Misschien kun je deze water- en lichtenergie voelen en zelfs goed gebruiken.

Alhoewel we midden in de heerlijke bergwereld van de oostenrijkse natuur wonen, verzamelen we in ons huis allerlei dingen die een positieve invloed hebben op onze energiehuishouding. Zo hadden we het geluk een nederlandse kunstenaar te leren kennen die in zijn intuitief geschilderde schilderijen precies deze prachtige positieve levensenergie tevoorschijn laat komen. Zijn naam is Harmen Wagenmakers en u vindt hem onder „links“ op onze site. Zijn schilderijen en ook zijn levensverhaal zijn zeer indrukwekkend. Een paar van zijn schilderijen zijn bij ons thuis ook „live“ te zien. Mocht u interesse hebben en op vakantie bij ons in de buurt in Oostenrijk, bent u van harte welkom om ze te komen bekijken.

 

Roland en Lieke Schwaiger

www.natuurwezens.orbslr.net

 Categorie: Nieuws

Laat een reactie achter